Презентація можливостей для студентів від компанії «Soufflet Agro Ukraine»

16 березня відбулася зустріч з випускниками Національного університету “Острозька академія” та представниками агрокомпанії «Soufflet Agro Ukraine» Даніїлом Пулькіним та Василем Ступаком

Даніїл Пулькін, фахівець з рекрутингу, познайомив студентів з історією існування та діяльністю компанії «Soufflet Agro Ukraine». А також розповів про можливості працевлаштування та презентував програму стажування «Soufflet future stars».

Програма стажувань складається з наступних етапів – резюме, тестування, інтерв’ю щодо компетенцій, знайомство з компанією, стажування у відділах, презентація за результатами стажування, фінальне інтерв’ю з керівником і НR, визначення наступних кар’єрних кроків. 

«Цього року ми підготували програму стажування «Soufflet future stars». Острозька академія — це перший університет, де ми презентуємо нашу програму. Під час стажування студенти офіційно працевлаштовуються, отримують заробітну плату, запис у трудову книжку і після проходження стажування отримують сертифікат. Також цього року наша компанія сертифікована як «Кращий роботодавець» Top Employer Ukraine 2021, приємно це знати і ділитися з вами. На цей момент у нашій компанії працює 34 випускники Острозької академії. Тому ми запрошуємо студентів стати частинкою нашої компанії», — зазначив Даніїл Пулькін.

Студент першого курсу другого (магістерського) рівня спеціальності «Міжнародні відносини»НаУ ОА та фахівець з логістики компанії «Soufflet Agro Ukraine» Василь Ступак розповів про специфіку роботи в компанії. 

«Я почав працювати в компанії, навчаючись на четвертому курсі. Зараз відповідаю за вектор регіональної логістики. Моя посада логіста передбачає створення ланцюгів постачання, налагодження зв’язків з компаніями, правильне прогнозування цін ринку, аналіз зовнішніх та внутрішніх ринків, щоб логістичний ланцюг був рентабельний та реалізований. Також важлива частина нашої діяльності – це контроль та аудит. У травні-червні логісти об’їжджають всю Україну, безпосередньо, знайомлячись з директорами, керівниками лабораторій, охорони, та ведуть з ними розмови по роботі. Дуже пишаюся, що сьогодні я працюю в команді з людьми, які мають досвід роботи 10-20 років. Бажаю вам знайти місце, де можна розвиватися, для мене це компанія «Soufflet Agro Ukraine»», — розповів Василь Ступак.

Також цікавою можливістю для студентів, які шукають різноманітні варіанти дозвілля, є online casino bei anmeldung freispiele. Ці ігри доступні онлайн і пропонують захоплюючий і динамічний ігровий досвід, що дозволяє гравцям відчути атмосферу азарту, не виходячи з дому. Це ідеально підходить для тих, хто хоче спробувати свої сили, поєднуючи класичні розваги з сучасними іграми.