Онлайн-зустріч із Nestle Business Services Lviv провели в Острозькій академії

У рамках «Ярмарки професій» Відділ з організації роботи зі студентами та випускниками спільно з Nestle Business Services Lviv організували зустріч зі студентами Острозької академії на тему: «Розкрий свій потенціал разом із Nestle Business Services Lviv». Спікери заходу – Андрій Рубцов і Вікторія Довганик, які є фахівцями з рекрутингу персоналу.

Під час лекції спікери розповіли про компанію Nestle Business Services Lviv, її функціювання та можливості для працевлаштування студентів і студенток Національного університету “Острозька академія”. Nestle Business Services Lviv надає послуги світового рівня підрозділам компанії Nestle в понад 70 країнах Європи, Північної Америки, Азії, Африки й Австралії. Компанія спеціалізується на таких процесах як бухгалтерські операції, моніторинг соціальних мереж, інформаційно-технічна підтримка користувачів, підтримка постачань, адміністрування даних персоналу та нарахування заробітної плати.

«Ми з Вікторією працюємо у внутрішній HR-команді, безпосередньо в рекрутингу. Відповідаємо за відбір і пошук талановитих працівників на різні вакансії, які в нас є. Незважаючи на те, що офіс розташований у Львові, ми маємо можливість працевлаштовувати людей на віддалений формат співпраці. Сподіваюся, що якась із можливостей, яких у нас є чимало, для Вас буде вагомою та цікавою», сказав Андрій Рубцов.

Вікторія Довганик розповіла про умови стажування та праці в компанії:

“Наголошую, що офіційне працевлаштування та стажування є оплачуваними. Ми прекрасно розуміємо, що для студентів будь-якого курсу в пріоритеті – отримати ту базу, теорію, за якою вони прийшли до ЗВО. Тому ми, як роботодавці, готові вам допомогти з тим, де цю теорію в практиці можна застосувати. Також ми розуміємо, що для вас навчання головне, і можемо бути гнучкі в тому, скільки годин на тиждень ви готові працювати».

Спікерка додає, що з 2001 року компанія Nestle Business Services Lviv прийняла в команду понад 130 стажерів. Це велика кількість студентів, які, навчаючись, уже працюють. Багато з них перейшли на позиції молодших бухгалтерів чи фахівців. Тобто в минулому стажери тепер повноцінно працюють і вільно можуть поєднувати роботу й навчання.

Вікторія Довганик перелічила основні критерії, яким повинні відповідати стажери: економічне підґрунтя (освіта, попередній досвід роботи в економіці, фінансах чи бухгалтерії); аналітичне мислення (достатнє знання Excel буде великим плюсом у роботі); англійська мінімум рівня Intermediate на будь-яку вакансію.

Більше інформації про стажування та вільні вакансії: https://www.nestle.com/jobs/search-jobs?keyword=&country=UA

Пошта для зворотнього зв’язку: Viktoriia.Dovganyk@ua.nestle.com