Онлайн-зустріч із компанією «Профі-центр» провели в Острозькій академії

У рамках «Ярмарки професій» Відділ з організації роботи зі студентами та випускниками спільно з компанією «Профі-центр» 4 листопада організували зустріч зі студентами на тему: «Презентація компанії Профі-центр та можливість працевлаштування». Спікерки заходу – Ірина Котовська, HR-менеджерка компанії; Альона Романюк – методистка й кураторка відділень.

Під час лекції спікерки розповіли про компанію «Профі-центр», її функціювання та можливості для працевлаштування студентів Національного університету “Острозька академія”. «Профі-центр» – це акредитована школа англійської мови, яка займається підготовкою до міжнародних іспитів. На ринку існує вже 20 років.

Ірина Котовська розповідає:

«У компанії викладачі допомагають людям реалізовувати їхні мрії. Наші цінності – це клієнти, методика й наша команда. Вони всі для нас важливі. Ми працюємо для того, щоб задоволений був кожен клієнт, незалежно від того, дається йому вивчення англійської легко чи ні. Дуже важлива річ у нашій роботі – методика, яка полягає в тому, що викладачі працюють почергово. Щоразу на заняття до групи йде інший викладач. Він готується за допомогою матеріалів з попереднього заняття, які надає його колега. Без цієї довіри наша робота не буде такою злагодженою. Завдяки цим важливим принципам команда “Профі-центру” має переваги!»

Спікерка додала, що «Профі-центр» є мережевою школою. Вони мають 14 відділень в 11 обласних центрах України, 114 навчальних класів, 134 викладачі, 172 співробітники та 5200 студентів (максимальна кількість, які одночасно навчалися в школі). Ще одне відділення є в Польщі. Від початку заснування навчання пройшли вже 35 тисяч клієнтів.

«Кожен раз на заняття я йду з великим задоволенням, із ще більшим – з нього виходжу. Заняття за нашою методикою надзвичайно динамічні та цікаві. Основне для викладача – це ефективність: коли бачиш результат, цей вогник у студентів, ти справді задоволений спільною роботою. Ріст і розвиток кожного працівника та компанії загалом є однією з цінностей нашої фірми. Ви відчуєте це самі. Є чітка система ґрейдів, яка розподілена за принципом: скільки часу ви працюєте на цій роботі», зазначила Альона Романюк.

Враженнями від зустрічі поділилася студентка 5 курсу Навчально-наукового інститут соціально-гуманітарного менеджменту та фахівчиня з працевлаштування НаУОА Ольга Німець:

«Профі-центр – сучасна, якісна, чудово організована, що дуже важливо, акредитована мережева школа англійської мови. Керівництво поважає та цінує своїх викладачів, працівників і студентів. Це помітно навіть зі спілкування. Вони дотримуються важливих цінностей у своїй роботі, що надає закладу авторитету. Це була інформативна та цікава зустріч. Сподіваюсь, що наші студенти й випускники в майбутньому стануть частинкою цього чудового колективу, де однозначно буде професійний та особистісний розвиток».

Сайт «Профі-центр»: https://www.profi-center.com.ua/callan/rivne/

Покликання на анкету для працевлаштування: https://docs.google.com/forms/u/0/d/1lBznxZVWkd2X4m9DLEb3Iw22etjYdVF_hZw56bZCn4U/viewform