Онлайн-зустріч з Міжрегіональним управлінням НАДС провели в Острозькій академії

У рамках “Ярмарки професій” Відділ з організації роботи зі студентами та випускниками Національного університету “Острозька академія” спільно з Міжрегіональним управлінням НАДС у Волинській та Рівненській областях 3 листопада організувала зустріч для студентів на тему: “Особливості вступу на державну службу та в органи місцевого самоврядування”. Спікерки заходу – Ольга Смалій, заступниця начальника Міжрегіонального управління НАДС у Волинській та Рівненській областях; Наталія Мартинюк, головна спеціалістка Міжрегіонального управління.

На зустрічі обговорювали такі теми:

публічна служба: поняття, переваги та кар’єрні можливості;

  • вступ на державну службу: хто має право, кваліфікаційні вимоги та особливості конкурсної процедури;
  • на що потрібно звернути увагу та що врахувати під час підготовки та проходженні конкурсу на державну службу;
  • вступ на службу в органи місцевого самоврядування: хто має право, процедури вступу та особливості проведення конкурсу.

У заході взяли участь понад 80 студентів і студенток спеціальностей “Історія та археологія”, “Культурологія”, “Право”, “Національна безпека”, “Політологія” та інші.

“Співпраця університету з роботодавцями – це надважливо, бо насамперед це можливість працевлаштування студентів одразу після випуску з академії. “Ярмарка професій” розвиває таке співробітництво, тому що надає можливість студентам дізнатися про ту чи ту професію. Перша подія в рамках “Ярмарки професій” вже відбулася спільно з Міжрегіональним управлінням НАДС у Волинській та Рівненській областях. Тепер студенти нашого університету знають про можливість вступу в державному службу й органи місцевого самоврядування. Сподіваюся, що вони скористаються такою нагодою”, зазначає Ольга Німець, фахівчиня з працевлаштування Національного університету “Острозька академія”.

До слова, 4 листопада о 14:00 відбудеться зустріч щодо можливості працевлаштування з компанією “Профі-центр” у рамках “Ярмарки професій” у Національному університеті “Острозька академія”. Покликання на зустріч: https://meet.google.com/zgd-wcwh-xby?authuser=0 

Офіційний сайт НАДС: https://nads.gov.ua/mizhregionalni-upravlinnya-nacionalnogo-agentstva-ukrayini-z-pitan-derzhavnoyi-sluzhbi/mizhregionalni-upravlinnya/mizhregionalne-upravlinnya-nacionalnogo-agentstva-ukrayini-z-pitan-derzhavnoyi-sluzhbi-u-volinskij-ta-rivnenskij-oblastyah 

Фейсбук: https://www.facebook.com/lt.nads.gov.ua