Зустріч із представниками «Soufflet Agro» в Острозькій академії

У Національному університеті «Острозька академія» 14 лютого відбулася зустріч із представниками компанії «Soufflet Agro Ukrainе», впродовж якої презентували нову можливість для студентів – розробку біснес-кейсу Farmi. За словами, спікерів Марини Попової та Жана Поля, новий мобільний додаток має стати ефективним діджитал-рішенням для українських фермерів.

«Компанія Soufflet хоче бути ближчою до клієнта. Одним з інструментів поширення інформаційних технологій компанії Soufflet Agro є наш мобільний додаток Фарме. Але задля створення сприятливої комунікації ми звертаємося до студентів Острозької академії за допомогою. Адже впевнені, що ці креативні молоді люди мають достатньо знань та вмінь, аби вирішити таке бізнес-завдання», – зазначила менеджер роботи із персоналом Марина Попова.

Головним завданням бізнес-проекту є створення унікальності мобільного додатку Farmi та залучення до нього 600 користувачів сільськогосподарських підприємств. Переможці кейс-чемпіонату отримають можливість взяти участь у співбесіді на відкриті вакансії, діловий обід з менеджерами компанії «Soufflet Agro Ukrainе» та головний приз – поїздку до Парижу на 2 дні.

«Студенти Острозької академії – люди дуже поважні, освічені і дуже важливі для нас. У компанії Soufflet майже половина працівників – випускники НаУОА. Вважаю везінням те, що наш головний офіс у місті Славута, дуже близько розташований до вашого університету. Таким чином, ми маємо легший доступ до компетентних та відповідальних особистостей», – додав директор з агрономії Жан Поль.

Про умови участі в конкурсі представники компанії «Soufflet Agro Ukrainе» будуть детальніше розповідати на наступних зустрічах зі студентами. Слідкуйте за афішами у нашому телеграм-каналі: https://t.me/ostroh_academy