Зустріч із випускницею Ольгою Лірник

18 травня 2021 року відбулася зустріч студентів спеціальностей “Філософія” та “Релігієзнавство” з Ольгою Лірник, головною редакторкою ВД “ОГО”, редакторкою журналу РІВНЯНИ, речницею міського голови Рівного. Ольга — випускниця спеціальності “Філософія (Релігієзнавство) НаУ ОА 2013 року. Зустріч організувала Филипчук Світлана Василівна, кандидат історичних наук, доцентка кафедри культурології та філософії.

Розповідаючи про своє навчання в університеті, Ольга наголосила на тому, що здобуті знання та досвід не тільки мали високий рівень, але й допомогли їй свого часу знайти себе у професії.

“Філософська освіта є базовою і відчиняє двері для багатьох можливостей як професійного, так і особистісного розвитку”, – зазначила вона.

Важливим, на її думку, є вміння працювати з отриманими знаннями та навичками, а також постійно йти вперед, досягаючи поставлені цілі. Також Ольга розповіла про свій досвід активної участі у громадському житті факультету та університету. Вона стала першою студенткою-філософом, яка обійняла посаду Голови студентської ради факультету, а також отримала звання “віце-Гальшки”. Саме цей досвід допоміг їй навчитися працювати у команді, ефективно комунікувати та швидко адаптовуватися до різноманітних ситуацій.Окрім того, студенти мали можливість поставити запитання та отримати цінні поради від спікерки, які стануть у нагоді їм не тільки як спеціалістам, але і як особистостям.

“Після такої розмови відразу розумієш, що людина знає, ким вона є і що робить. Оля — професіонал своєї справи і людина з глибокими цінностями та принципами. Захоплення та впевненість, з якими вона говорила з нами, вражають і надихають. З такими людьми хочеться багато спілкуватися і вчитися від них!” – поділилася враженнями від зустрічі студентка 1 курсу магістратури, Естер Матер`ян.

Щира вдячність Ользі Лірник за натхненну зустріч! Пишаємося своїми випускниками!