В Острозькій академії провели онлайн-зустріч із PricewaterhouseCoopers

У рамках «Ярмарки професій» відділ із організації роботи зі студентами та випускниками спільно з PricewaterhouseCoopers 16 листопада організували зустріч зі студентами на тему: «Презентація фірми PwC та особливості працевлаштування». Спікерка заходу – Марта Масюк – старша спеціалістка з відбору персоналу (HR Senior Specialist).

Під час лекції спікерка розповіла про фірму PricewaterhouseCoopers (PwC), її функціювання та можливості для працевлаштування студентів Національного університету «Острозька академія». PwC – це міжнародна мережа фірм, що пропонує професійні аудиторські, податкові, бухгалтерські та консалтингові послуги. Офіси PwC розташовані в 157 країнах світу, у яких працює близько 276 000 фахівців. Тобто основний напрям діяльності – це фінанси, бухгалтерія й аудит.

Марта Масюк розповідає:

«На глобальному рівні PwC займається підрахунком голосів на премію «Оскар», на локальному рівні в Україні – підрахунком голосів на Євробачення. PwC входить у п’ятірку найкращих роботодавців світу. Ми дуже пишаємося, бо цього року PwC на заході України – у топ-10-ти найкращих роботодавців за голосуванням працівників, кандидатів і загалом за знанням бренду самої фірми. Також 30% зі списку найбільших світових компаній PwC обслуговує лише в сфері аудиту. Якщо туди залучити сфери консалтингу, податків, юриспруденції, IT, то цифра сягатиме на цей рік 80%».

Спікерка додає, що багато випускників Острозької академії працюють у їхній компанії. Також Марта Масюк наголошує на головних критеріях відбору в компанію PwC:

«Знання англійської – це, напевно, така єдина технічна вимога, бо в нас англійською мовою все: комунікація, документи, презентації. Але на деякі вакансії хоча б письмовий рівень має бути хороший, до прикладу, B1. Якщо Ви розумієте, що можете писати листи або читати англійською, то подавайтеся. Ми Вас зорієнтуємо. Якщо Вам не вистачить знань, то відправимо довчитися, дамо часу й Ви повернетеся знову. Ми розуміємо, що коли людина вмотивована, то її можна навчити всього. Англійська й бажання працювати у фінансовій сфері – це 2 головні критерії, за якими відбираємо людей до нас у компанію», зазначає Марта Масюк.

Пошта й номер телефону для зворотнього зв’язку: marta.masiuk@pwc.com, +380633889279