В Острозькій академії провели онлайн-зустріч із Reisen AP

У рамках «Ярмарки професій» відділ із організації роботи зі студентами та випускниками спільно з Reisen AP 17 листопада організували зустріч зі студентами на тему: «Студентська зайнятість під час літніх канікул у Німеччині. Презентації компанії Reisen». Спікерка заходу –Аліна Остапишин, випускниця Острозької академії, керівниця компанії Reisen AP.

Під час лекції спікерка розповіла про компанію Reisen AP, її функціювання та можливості для здобуття міжнародного європейського досвіду роботи, а саме – студентське працевлаштування в літній період у Німеччині на великих виробничих і логістичних підприємствах. Reisen AP – це офіційна програма від Федерального агентства зайнятості, яка дає можливість жити, працювати та проходити навчальну практику в Німеччині впродовж року.

Аліна Остапишин розповідає:

«Перша перевага – це хороший заробіток для студента, який працює в Німеччині й потім може повернутися в Україну, щоб витрачати ці кошти. Друга – це подорожі. Німеччина відкрита до в’їзду для громадян багатьох європейських країн. Вам не потрібна віза, щоб подорожувати Європою. Ви можете їздити, бачити нові класні місця й отримувати позитивні емоції та враження. І, звісно ж, до переваг додаємо культурний обмін. У Німеччині цікавий стиль життя, який дуже відрізняється українського. Це неймовірно – побачити, як живуть люди в інших країнах, безпосередньо в самій Європі. Програма участі дає студентам досвід і нові знайомства».

Для того, щоб узяти участь у «Work & Travel Germany», потрібно бути студентом денної або заочної форми, громадянином України, мати вік від 18 до 30 років на момент виїзду до Німеччини, а також продовжити навчання після повернення в Україну. 

Аліна Остапишин каже, що в компанії можуть запропонувати такі сфери для роботи, як логістика та склади, агросфера, готельно-ресторанна справа.

«Потрібно визначитися з вакансією. Після цього треба зайти до нас в інстаграм або на сайт і зареєструватися. Потім відбувається підписання договору. Далі необхідно здійснити 50-ти або 100-відсоткову оплату. Ми надсилаємо Вам інформацію про список необхідних документів, допомагаємо їх заповнити. Ви готуєте їх, ми перевіряємо та надаємо німецькій біржі праці. Коли ми отримали Ваш дозвіл на поїздку, тоді все готово, й Ви можете їхати на роботу. Формують групу, купують квитки і Ви мчите на зустріч новим знайомствам і враженням», зазначає Аліна Остапишин.

До слова, 18 листопада о 15:30 відбудеться зустріч щодо переваг роботи The United States logistics company в рамках “Ярмарку професій” у Національному університеті “Острозька академія”. Покликання на зустріч: https://meet.google.com/hxo-pixi-sqh

Сайт компанії Reisen AP: https://reisenap.com/
Соцмережі: https://www.instagram.com/reisen_ap/https://web.telegram.org/z/#-1340047817
Номери телефонів для зворотнього зв’язку: +380635035518, +380990030118, +380675481408

Стежте за новинами в телеграмі https://t.me/employment_oa, де незабаром з’являться нові вакансії в команду Reisen AP.