В Острозькій академії говорили про розумне довкілля

Катерина Харитонова

У Національному університеті «Острозька академія» 12 лютого відбулася онлайн-зустріч в рамках «Філологія – широкі можливості». Спікеркою зустрічі стала випускниця НаУОА, філологиня, комунікаційниця офісу «Розумне довкілля. Хмельницький» Ксенія Косюк.

Ксенія Косюк розповіла про регіональну журналістику, роботу в пресслужбі міського голови, комунікацію в офісі «Розумне довкілля. Хмельницький», який реалізовує проект із Європейським банком реконструкції та розвитку. Пані Ксенія поділилася власним досвідом роботи в різних сферах і додала, що важливо спробувати щось інше, щоб зрозуміти, що твоє. 

Спікерка увагу зосередила на екологічних проблемах та забрудненні навколишнього середовища. 

«Сфера комунікації видозмінюється. «Розумне довкілля. Хмельницький» намагається комунікувати з різними людьми. Таким чином, щоб всі вікові категорії були зрозумілі. Адже люди звертають увагу на екологічні проблеми та починають сортувати сміття. Це еволюційні процеси до яких ми ідемо. Ми тісно співпрацюємо з міністерством. Адже проблема ділиться на виробників і споживачів. Але потрібно готувати людей до альтернатив. Я вірю, що все буде добре і покладаюся на свідомих людей», – додала Ксенія Косюк.

Також Ксенія Косюк порадила студентам використовувати всі можливості, які надає «Острозька академія», відвідувати зустрічі та брати участь в грантах та фестивалях. Адже це відкриває нові горизонти.