26/05/2016

Default title

[sections title=”” disabled=”false” active=”0″ autoheight=”false” collapsible=”true”]
[section title=”Ольга Криж”]
Ольга Криж – комерційний директор телеканалу «Сфера-ТБ». Випускниця 2000 року, спеціальність “Історія”.
[/section]

[section title=”Володимир Бучко”]
Володимир Бучко – директор юридичного департаменту Мінприроди України. Випускник 2002 року, спеціальність “Історія”, 2003 року “Правознавство”.
[/section]

[section title=”Юлія Фабіян”]
Юлія Фабіян – (випуск 2013 р.), працює в Першому європейському департаменті Міністерства закордонних справ України: «В Острозькій академії панує особлива атмосфера, в якій вчать навчатися, не зупинятися на досягнутому, навіть якщо вважаєш, що вже все опанував, постійно вдосконалювати себе, досягати поставлених цілей та йти далі, не дивлячись ні на які труднощі».
[/section]
[section title=”Руслан Мініч “]
Руслан Мініч — (випуск 2012 р.), Павійський університет, факультет політичних та соціальних наук, Італія: «Вміння викладачів факультету міжнародних відносин зацікавити предметом, зорієнтувати в неспокійних водах міжнародно-політичного океану надає додаткового стимулу для здобуття та поглиблення знань щодо різноманітних аспектів міжнародного життя. Місцезнаходження Острозької академії в маленькому та тихому містечку ще більше сприяє роздумам та саморозвитку. Разом з тим, студентські організації із задоволенням працюють над створенням можливостей для проведення вільного часу весело, цікаво та захоплююче. Конкурси «Гальшка Острозька», «Пан Острозький», «Візитівка», щорічний Віденський бал, тематичні вечірки, спортивні змагання – все це та багато іншого створюють незабутню атмосферу, неповторний та особливий дух протягом всіх чудових років, проведених тут».
[/section]

[section title=”Анастасія Загайна”]
Анастасія Загайна — (випуск 2013 р.), менеджер з питань регіонального розвитку Комунальної установи «Інститут міста» Львівської міської ради: «Острозька академія – це щасливий квиток в успішне та професійне майбутнє. Атмосфера та усі викладачі надихають до пізнання нового та постійного самовдосконалення. А усі студенти є наче членами елітного клубу, між якими існують тісні зв’язки навіть після завершення навчання, вони є друзями, до яких можна звернутися за допомогою, порадою чи просто пригадати цікаві часи та веселі моменти протягом навчання. В Острозькій академії мене навчили вчитися, цінувати людські відносини, прагнути більшого та робити усе можливе для розвитку своєї країни. Маленький «Оксфорд» де виховують еліту!»
[/section]
[section title=”Берковський Владислав Георгійович”]
Берковський Владислав Георгійович — випуск 2000 р., директор Центрального державного архіву зарубіжної україніки. «Я вдячний своїм викладачам, які з наполегливістю, професіоналізмом та старанністю передавали нам знання і власним прикладом вели до храму її величності Науки».
[/section]
[section title=”Рибачок Сергій Леонідович”]
Рибачок Сергій Леонідович – випуск 2005 р., голова Рівненської обласної державної адміністрації у 2014 р. «Історики – інтелектуальна еліта України».
[/section]
[section title=”Сидорук Тетяна Віталіївна”]
Сидорук Тетяна Віталіївна – випуск 2004 р., доктор політичних наук, професор кафедри країнознавства НаУОА. «Освітня програма за спеціальністю «історія» в Острозькій академії відповідає усім стандартам сучасної освіти, а знання і досвід, отримані в процесі навчання, дали мені хороший старт і багато переваг у подальшій професійній діяльності. Хочеться відзначити високий рівень кваліфікації викладацького складу кафедри історії, який назавжди завоював моє визнання і повагу».

[/section]

[section title=”Максим Жуковський”]
Максим Жуковський
– (магістр, випуск 2012 р.) Виконавчий директор туристичного оператора «Княжий Острог»: Для мене навчання на спеціальності «Країнознавство» дало можливість побачити світ (участь в наукових програмах в Польщі, Німеччині та Чехії), спілкуватися з інтелектуалами та інтелігенцією, відвідувати зустрічі з відомими політичними діячами і дипломатами різних країн, що постійно відвідують мою Alma Mater. Абітурієнтам: якщо є прагнення всебічно розвиватися, бути на гребені хвилі в житті, тоді треба слухати своє серце і вперед на «Країнознавство».

[/section]
[/sections]